Vragen? info@puzzellokaal.nl • +31 (0)6 300 56 307

Vragen? info@puzzellokaal.nl • +31 (0)6 300 56 307

a

Over Puzzellokaal Old

[gap height=”40px”]

[row]

[col span=”1/3″]

JanLammersPuzzelLokaal

[/col]

[col span=”2/3″]

Over Puzzellokaal

Toen mijn moeder nog leefde ben ik op het idee gekomen om legpuzzels te gaan maken van ons mooie Brabant. Mijn moeder beleefde destijds veel plezier aan het leggen van puzzels. Echter het waren allemaal nogal exotische locaties of onderwerpen. Een Aziatisch landschap of een stadsgezicht waar ze nog nooit geweest was. Niks mis mee, maar ik wilde haar graag iets herkenbaars bieden, iets uit haar eigen omgeving. Tot mijn verbazing was dat niet te vinden. Ik beloofde haar toen dat ik zo’n puzzel zou gaan maken. Helaas heeft ze dat niet meer gehaald.

Tien jaar lang bleef het idee in m’n hoofd zitten, totdat ik het nodige duwtje in mijn rug kreeg waardoor ik de puzzels ben gaan realiseren. Zie hier het resultaat.

Ik wil hiermee voor de liefhebbers van legpuzzels de keuzemogelijkheid vergroten, zodat u vanaf nu ook een puzzel kunt leggen van een herkenbaar stukje uit uw omgeving. Lekker dicht bij huis. Ik hoop dat u er net zoveel plezier aan beleeft als ik bij het maken van de puzzels.

 

Heel veel puzzelplezier!

Jan Lammers

[/col]

[/row]