Vragen? info@puzzellokaal.nl • +31 (0)6 300 56 307

Vragen? info@puzzellokaal.nl • +31 (0)6 300 56 307

a

Interview voor het Eindhovens en Brabants Dagblad

door | 10 aug

Jan de Puzzelman

Op 3 augustus stond er een interview in de krant dat ik mocht geven voor het Eindhovens Dagblad. De journaliste, Hans van de Ven, was mij op het spoor gekomen omdat hij de ansichtkaarten en puzzels had gezien bij De Ganzenveer in Helmond. Hij was verrast dat er iemand in Helmond legpuzzels maakte van de mooiste stukjes van Brabant. Daar wilde hij meer van weten. Dus zaten we een paar dagen daarna aan mijn eettafel samen met een fotograaf en een videoman.

 

Dat de krant nog veel lezers heeft heb ik geweten. Op zaterdag vanaf half acht ‘s ochtends liep mijn mailbox vol met bestellingen. Ik was totaal overrompeld door het aantal reacties. Wat een respons heb ik gehad. Geweldig! Ik ben daarom Hans van de Ven van het Eindhovens Dagblad zeer dankbaar dat hij mij de kans heeft gegeven om mijn verhaal te doen!

 

Video

Door te klikken op onderstaande link ziet u de video die gemaakt is tijdens het interview.

https://www.ed.nl/video/jan-de-puzzelman-verovert-heel-brabant-op-de-fiets~p94170

Dit bericht is geplaatst in categorie Geen categorie