Vragen? info@puzzellokaal.nl • +31 (0)6 300 56 307

Vragen? info@puzzellokaal.nl • +31 (0)6 300 56 307

a

Betaalmethode Old

[gap height=”20px”]

[row]

[col span=”1/1″]

Betaalmethodes

Als u bij Puzzellokaal bestelt, kunt u kiezen uit de meest gangbare betaalmethodes. Hieronder vindt u meer informatie:

iDeal

iDeal is een gezamenlijke standaard voor internetbetalingen van de grootste Nederlandse banken. De voordelen van betaling per iDeal is, dat u in de vertrouwde online-omgeving van uw eigen bank betaald en dat de betaling op hetzelfde moment bij ons wordt bevestigd, zodat de productie meteen van start kan gaan.

Bankcontact Mister Cash

Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Via de Bancontact betaalknop op onze website geven wij u de kans aankopen te doen met uw vertrouwd betaalmiddel.

PostNL Rembours

Betalen aan de deur: snel en efficiënt. Het rembourspakket wordt overhandigd zodra u het opgegeven bedrag (maximaal 500 euro) heeft betaald aan onze chauffeur.

Acceptgiro

Als u kiest voor deze methode ontvangt u van ons via mail een acceptgiro waarop alle relevante informatie reeds is ingevuld. U hoeft alleen nog maar te ondertekenen en de acceptgirokaart te verzenden naar uw bank. Zodra de betaling bij ons ontvangen is starten we met de productie van uw bestelling.

Overboeking

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken.

PayPal

PayPal is een wereldwijde online betaalservice en biedt uitstekende service en veiligheid voor online-betalingen. Meer informatie vindt u onder www.paypal.com. Na de het klikken op de “Nu kopen” button wordt uw PayPal rekening belast en nadat de betaling door PayPal is goedgekeurd, gaat de productie van uw bestelling meteen van start.

[/col]

[/row]